preloder

Активни проекти

Жилищен комплекс

New Land District

ИМОТИ В ПРОДАЖБА

NEW LAND DISTRICT е нов и модерен жилищен комплекс от затворен тип в с. Лозен, който предлага спокойствие, добра сигурност и изключително усещане за живот сред природата. Проектът съчетава всички новости в съвременното строителство и урбанизацията, като същевременно запазва естествената среда на района, допира до чистия въздух и хубавите гледки на Лозенската планина. Инфраструктурата и богатото допълнително озеленяване допринасят за синергията между естествена природа, множество удобства и усещането за живот в парк. Изграждането на комплекса започва през февруари 2024 г.

ЖИЛИЩНА СГРАДА AMAYA3

НЯМА СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

Многофамилна жилищна сграда „Амая 3“ се намира в един от най-бързо развиващите се и комуникативни райони на София – кв. Кръстова вада. Локацията дава възможност за лесен достъп до някои от основните пътни артерии – Околовръстен път и бул. Черни връх, а центърът на града е само на няколко минути с кола.

Жилищна сграда Клокотница

АПАРТАМЕНТИ В ПРОДАЖБА

Многофамилна жилищна сграда „Клокотница“ се намира на ул. „Клокотница“ № 63-65 в централен район на София, в Зона Б-17 на квартал „Банишора“. Районът е изключително комуникативен, на 8 минути пеша от метростанция „Мария Луиза“, до основни улици и булеварди – ул. „Опълченска“, бул. „Княгиня Мария Луиза“ и бул. „Сливница“.

ЖИЛИЩНА СГРАДА ЕМИЛИ

НЯМА СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

Многофамилна жилищна сграда „Емили“ се намира в добре развития и перспективен за инвестиции район „Кръстова вада“. Кварталът е изключително комуникативен, но в същото време предоставя тишина и спокойствие на живущите. Сградата се намира на ул. Емилиян Станев №27, на 5 мин. пеша от търговски център Парадайс и метростанция Витоша.