Започна строителството на жилищна сграда “Амая 3”

В края на юли 2022 се даде официален старт на строителството на жилищна сграда Амая 3, разположена в динамично развиващия се район на квартал Кръстова вада. Сградата е продължение на двата вече завършени затворени комплекса Амая 1 и Амая 2 и следва концепцията на инвеститора за модерна архитектура, залени пространства и просторни и светли апартаменти. 

Проектът ще бъде реализиран в рамките на 2 години, като цялостното изграждане ще бъде изпълнено от строителна компания Билд Инвест Констръкшън. 

“Амая 3” ще разполага с 39 двустайни, тристайни и четиристайни жилища, офисни помещения и две нива подземен паркинг с паркоместа и гаражи. В изграждането на сградата ще бъдат използвани най-високо качество материали, дограма и архитектурни елементи. 

Едно от многото предимства на проекта несъмнено е локацията, която дава възможност за лесен достъп до основните пътни артерии на града, а центърът е само на няколко минути с кола. В близост са Южен парк, метростанция Витоша, мол Парадайз и множество заведения за хранене.