preloder

Жилищни сгради

НЯМА СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

Amaya Residence 2 е комплекс от затворен тип, намираращ се в квартал Кръстова вада. Разположен е върху площ от почти 10 000 кв.м. и включва 6 жилищни сгради с 201 апартамента и 13 мезонета. Amaya Residence 2 е въведен в експлоатация през 2020 г.

НЯМА СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

Amaya Residence е нов жилищен комплекс от затворен тип в полите на Витоша. Ще спечели сърцето ви с модерна архитектура, функционални разпределения и отлична локация.

BUILD INVEST съживява сградата, построена в историко-сецесионистки виенски стил (Art Nouveau) в Schottenfeldgasse 3 (ъгъл Mariahilfer Straße) и изгражда 7 нови луксозни апартамента с висок клас оборудване чрез преобладаване на таванско помещение. Новата сграда е без бариери и е подходяща и за хора с физически недъзи: нова асансьорна система от мазето до втория тавански етаж, просторни пространствени условия, функционално добре планирани етажни планове.

НЯМА СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

ADELLA RESIDENCE е многофункционална жилищна сграда с офиси, ателиета, медицински център, апартаментен хотел и подземен гараж, хармонично вписани в контекста на средата, в която са ситуирани.

# 100 Residence се намира в сърцето на София, предоставяйки предимствата на градската среда в близост до природата. Отличното местоположение на сградата позволява бърз достъп както до центъра на града, така и до места за отдих и разходки.

Проектът се отличава с модерен дизайн и архитектурни решения.

КВ. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ ГР. СОФИЯ

Mall Paradise 1, ГР. СОФИЯ

Mall Paradise 2, ГР. СОФИЯ

КВ. ВИТОША, ГР. СОФИЯ

КВ. ВИТОША, ГР. СОФИЯ