preloder

Жилищна Сграда Емили

НЯМА СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ

Локация

Многофамилна жилищна сграда „Емили“ се намира в добре развития и перспективен за инвестиции район „Кръстова вада“. Кварталът е изключително комуникативен, но в същото време предоставя тишина и спокойствие на живущите. Сградата се намира на ул. Емилиян Станев №27, на 5 мин. пеша от търговски център Парадайс и метростанция Витоша.

Местоположението е с добре изградена инфраструктура, с бърз достъп до бул. Черни връх и Околовръстен път. В близост са достъпни множество търговски обекти, бизнес сгради, супермаркети, заведения и болница. На 10 мин. пеша се намира Южен парк, който предоставя отлична възможност за разходка на чист въздух или практикуване на спорт. Централната част на града и лесно достъпна както с кола, така и с удобния градски транспорт в близост.

За проекта

Многофамилна жилищна сграда „Емили“ е с модерна архитектура и атрактивна визия. В нея са обособени 24 апартамента – двустайни и тристайни и 8 ателиета на 5 надземни етажа. Всички жилищни помещения са с функционални разпределения, създавайки усещането за комфорт и уют, без компромис в качеството на строителството.

За удобство на живущите са предвидени 32 паркоместа, разположени в подземния паркинг и на ниво терен. За жилищата на партерно ниво са обособени индивидуални дворове с богато озеленяване и удобно място за отдих. Сградата разполага с обитаемо подпокривно пространство, входно фоайе, както и помещение за общо събрание.

Проектът е реализиран от архитектурно студио GPA с дизайн в духа на модерните тенденции в жилищното строителство. Детайлите на атрактивната фасада с декоративни архитектурни елементи, качествените материали и комфортът на жилищните пространствата ви предлагат приятна и удобна среда, в която да посрещате всеки ден с усмивка!

Удобства

  • Асансьор
  • Входно фоайе
  • Подземен паркинг и открити паркоместа
  • Климатизация със сплит и мултисплит климатизатори с вътрешни тела за високостенен монтаж
  • Комбинация от отопление с алуминиеви глидерни радиатори и газов котел
  • Висококачествена PVC дограма с троен стъклопакет и алуминиева капачка
  • Помещение за общо събрание

ОБЩА РАЗГЪРНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ                                                            4001,03 м2

Разпределения

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.