preloder

Жилищна сграда Клокотница

АПАРТАМЕНТИ В ПРОДАЖБА

Локация

Многофамилна жилищна сграда „Клокотница“ се намира на ул. „Клокотница“ № 63-65 в централен район на София, в Зона Б-17 на квартал „Банишора“. Районът е изключително комуникативен, на 8 минути пеша от метростанция „Мария Луиза“, до основни улици и булеварди  – ул. „Опълченска“, бул. „Княгиня Мария Луиза“ и бул. „Сливница“.

Местоположението е специално избрано, за да отговаря на нуждите на активния градски човек. В близост са достъпни множество търговски вериги, Mall of Sofia, училища, детски градини и здравни заведения. Ще откриете приятни кафенета и ресторанти, както и всички услуги от ежедневието – супермаркети, банки, спортен и спа център в хотел „Рамада“ и много други.

За проекта

Модерна и атрактивна, многофамилна жилищна сграда „Клокотница“ разполага с 6 надземни етажа, където са обособени 26 апартамента – двустайни, тристайни и четиристайни, и 2 двустайни ателиета. За удобството на живущите са предвидени 28 паркоместа, разположени в подземния паркинг, както и в гаражи на партерно ниво и открити паркоместа на ниво терен. Предвиден е вътрешен двор с контролиран достъп, богато озеленени общи части и индивидуални дворчета за ателиетата на партерния етаж.

Проектът е реализиран от архитектурно студио GPA с дизайн в духа на модерните тенденции в жилищното строителство. Детайлите на атрактивната фасада с декоративни архитектурни елементи, качествените материали и комфортът на жилищните пространствата ви предлагат приятна и удобна среда, в която да посрещате всеки ден с усмивка!

Удобства

  • Асансьор
  • Паркоместа, подземен паркинг и гаражи
  • Централно отопление с ТЕЦ
  • Окабеляване за климатична инсталация
  • Вътрешен двор с богато озеленени общи части с контролиран достъп

Разпределения

Етажи